BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

8 parfymer som perfekt preger vårfølelsen 

Med våren og sommeren kommer ønsket om friske, lette dufter, og blomstrende, fruktige, sitrusaktige og unike parfymer. La deg inspireres!

Det er ingen bedre måte å manifestere solfylte vårdager enn med nye, friske dufter. Når du skal velge den beste vårparfymen for deg, er et tips å tenke på hva den vil symbolisere – fornyelse, forandring eller en frisk start. Enten du elsker florale, fruktige og sprudlende, eller varme, krydrede og forførende parfymer, her er våre topp 8 vår- og sommerdufter fra 2023 som perfekt omfavner vårfølelsen. 

Creed Spring Flower  

En stilig, tidløs klassiker. Flørtende toppnoter av aprikos, melon og fersken fascinerer sansene, og mykner til delikat sjasmin og sensuell musk. Spring Flower legemliggjør ren femininitet i sin knallrosa flaske, og er stjernen i enhver IT-girls parfymegarderobe.  

Burberry Her Elixir de Parfum 

En gourmandparfyme, så vanedannende at man vil spise den, som kun gir «good vibes». Fylt med fruktige og florale duftnoter av jordbær, bjørnebær og hvite blomster, skaper denne kombinasjonen en varm og sensuell duft. 

Mens den TikTok-trendende Phlur Missing Person-parfymen minner oss om vår første kjærlighet, tar Maison Margiela’ On a Date oss til den sprudlende sommerfuglfølelsen av å bli forelsket for første gang.

Maison Margiela On a Date  

Mens den TikTok-trendende Phlur Missing Person-parfymen minner oss om vår første kjærlighet, tar Maison Margiela’ On a Date oss til den sprudlende sommerfuglfølelsen av å bli forelsket for første gang. En søt solbærlikør-akkord, kombinert med treaktig patchouli, er perfekt for en vårkveld eller en datekveld. 

Parfums de Marly Valaya  

Med sitrusnoter i åpningen, utvikler parfymen seg og blir mer intim og subtil med sine unike duftnoter av hvit fersken, akigalatre og vanilje. Ideell for deg som ikke liker overveldende parfymer, Valaya er den perfekte balansen mellom friskhet og sensualitet. 

Editors Pick
Produktbilde for Spring Flower - 30 ML hos Fredrik & Louisa
Spring Flower
Produktbilde for Her Elixir EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Her Elixir de Parfum
Produktbilde for Replica On a Date EdT - 100 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Replica On a Date EdT
Produktbilde for Valaya EdP 75 ml hos Fredrik & Louisa
Valaya EdP 75 ml

Clean Apple Blossom  

Hvis du er en beundrer av DKNY Be Delicious EdP, men ser etter noe med bare et snev mer kompleksitet, er Clean Apple Blossom det perfekte valget for deg. Frisk, grønn og deilig, med duftnoter av eple, grapefrukt, peon, sjasmin og rav, er denne parfymen selve definisjonen av en moderne floral parfyme. 

TOM FORD Electric Cherry  

Parfymemesteren Tom Ford har gjort det igjen, og tatt verden med storm med to helt nye, fristende tilskudd til Cherry-serien – Cherry Smoke og Electric Cherry. Electric Cherry forener den frodige syrligheten av morello-kirsebær med pirrende ingefær, mens rik arabisk sjasmin lokker med en hypnotiserende aroma.  

En ukomplisert duft som er lett å elske.

Juliette has a gun Magnolia Bliss  

Magnolia Bliss trekker deg inn med en frisk og fruktig bergamott som raskt blir møtt med nydelig magnolia, saftig plomme og fersken. Magnolia Bliss er nettopp det – ren bliss. En ukomplisert duft som er lett å elske. Dette er den perfekte parfymen å spraye når du bare trenger å tilføre litt positiv energi til livet. 

Le Labo Another 13 

De fleste kjenner Le Labo takket være Santal 33, merkevarens kult-parfyme, men Another 13 tar oss til et nytt nivå. Motsigende, spennende og helt uforglemmelig. Den har totalt 13 ingredienser, og hovednoten er ambroxan, en syntetisk, kremaktig musk. Denne duftnoten er kombinert med sjasmin, mose og ambrette, med en touch av vanilje.  

Editors Pick
Produktbilde for Apple Blossom EdP - 60 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Apple Blossom EdP
Produktbilde for Electric Cherry EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
Electric Cherry EdP
Produktbilde for Magnolia Bliss EdP - 100 ML hos Fredrik & Louisa
Inntil 30% rabatt
Magnolia Bliss EdP
Produktbilde for AnOther 13 EdP - 100 ML hos Fredrik & Louisa
AnOther 13 EdP

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!  

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK