BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

6 spennende nyheter du må sjekke ut denne uken

Disse 6 skjønnhetsperlene er rett og slett for gode til å gå glipp av!

Spennende nyheter for alle skjønnhetselskere! Det er ingen større glede enn å utforske nye luksusprodukter som kan forvandle daglige ritualer til øyeblikk av ren nytelse. Fra deilige duftlys til forfriskende øyekremer og friske parfymer, perfekt egnet for den mest solrike måneden i året, disse produktene er rett og slett for gode til å gå glipp av! Hver av disse spennende nyheter som vil heve sommerrutinen din.

Carner Barcelona Habana Candle er en duftopplevelse som frakter deg rett til de travle gatene i Havana. Duftlyset åpner med en sofistikert blanding av krydder, som formidler Havanas eksotiske karakter helt fra det første lyset. Den går elegant over i hjertenotene, og utfolder en rik tobakksduft, som minner om de berømte cubanske sigarene. Dette balanseres harmonisk av en myk undertone av vanilje, som tilfører en subtil sødme. Habana Candle er perfekt for deg som setter pris på de rike, varme og litt eksotiske duftene som minner om Havanna.

COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream er en spennende nyhet som definitivt må prøves! Denne lette øyekremen lysner synlig opp øyeområdet ved å redusere forekomsten av mørke ringer og hevelser med 72% sneglesekresjonsfiltrat, 5 typer peptider og niacinamid. Med fem typer peptider kan du behandle tidlige aldringstegn i det sarte øyeområdet. Niacinamid og vitamin E holder mørke ringer unna. Dette er en definitiv vinner! Som alltid er øyekremen duft-, alkohol-, eterisk olje og grusomhetsfri.

The One Face Cream – sommerens ultimate ansiktskrem fra NUORI. Med 8 vidunderlige ingredienser, gir denne ansiktskremen huden næring, fornyelse og beskyttelse. Bruk den som dag- og nattkrem, eller som en makeup primer. Nyt fordelene med vitaminer, peptider og næringsstoffer i en naturlig, luksuriøs krem som forvandler huden med hyaluronsyre for en plumpende effekt, ceramider og ertepeptider for fasthet, og niacinamid og vitamin C og E for en strålende glød og antioksidantbeskyttelse. Gå sommeren i møte med ungdommelig glød med disse spennende nyheter!

Tom Ford har gjenopplivet den minneverdige Azure Lime-duften, med sin friske, sitrusaktige vri – perfekt for sommeren. Inspirert av det tropiske paradiset, Mustique-øyene, inviterer Azure Lime deg til en øyflukt med sin lime-infusjon. Med vill mynte for en kjølig friskhet, fiolettblader for et blomsterpreg, Buchu fra Sør-Afrika for en grønn aroma og hint av hellig sandeltre og eik for dybde, er denne duften en frodig ferie i en flaske.

Utforsk de foryngende egenskapene av Estée Lauder Nutritious Radiant Essential Lotion. Spesiallaget for å balansere og revitalisere fet hud, fjerner denne lotionen rødhet og gjenoppretter hudens naturlige glød. Den er beriket med ansvarlig hentet søt tare for å bekjempe fet hud og redusere porene, beroligende rødalger, og fuktgivende kokosvann. Oppdag spennende nyheter fra hele Nutritious-serien fra Estée Lauder her!

NARS Quad Eyeshadow vil garantert stjele topplassen som din nye favoritt øyenskyggepalett. Kombiner de glitrende fersken- og rosatonene, velg en ristet gyllenbrun duo, eller kombiner alle fire skimmerne for en nydelig look hver gang (sammen med Afterglow Sensual Shine Lipstick!). Hver tekstur blender som en drøm, og du vil bli overrasket over hvor langt ett sveip vil gå!

6 spennende nyheter du må sjekke ut denne uken
Produktbilde for Habana Candle 200 g hos Fredrik & Louisa
Habana Candle 200 g
Produktbilde for Advanced Snail Peptide Eye Cream 25 ml hos Fredrik & Louisa
Advanced Snail Peptide Eye Cream 25 ml
Produktbilde for The One 30 ml hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
The One 30 ml
Produktbilde for Azure Lime EdP 50 ml hos Fredrik & Louisa
Azure Lime EdP 50 ml
Produktbilde for Nutritious Radiant Essence Lotion 200 ml hos Fredrik & Louisa
Nutritious Radiant Essence Lotion 200 ml
Produktbilde for Quad Eyeshadow 4,8 g - Laguna Sunset hos Fredrik & Louisa
Quad Eyeshadow 4,8 g

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK