BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

5 nyheter du må sjekke ut denne våren!

Fra den mest etterlengtede mascara-lanseringen i 2023 til en himmelsk Burberry dameparfyme, som lukter som den deiligste jordbærmilkshaken du noen gang har prøvd, vil disse perfekte skjønnhetsnyhetene hjelpe deg med å skifte sesong. 

Start vårpussen med oss! Våren er en tid for nyheter og forfriskning, og med lanseringer av fantastisk sminke, innovativ hudpleie og gode parfymer, er det mange måter å gjenopplive skjønnhetsrutinen din på. Fra den mest etterlengtede mascara-lanseringen i 2023 til en himmelsk Burberry dameparfyme, vil disse perfekte skjønnhetsnyhetene hjelpe deg med å skifte sesong. 

Vårens friskeste blomsterduft

Good Girl Blush er en delikat nytolkning av Carolina Herreras ikoniske dameparfyme, mykere og mer leken enn noen gang, med duftnoter av bergamott, peon og vanilje. Med en romantisk sensualitet uttrykker duften superkraften til moderne femininitet og avslører en ny fasett av den unike karakteren til dagens uavhengige kvinne. Den umiskjennelige stilhuetten til Good Girl er et symbol på kvinnelig empowerment. Good Girl Blush-flasken har en vakker finish i myk pudderrosa, noe som gjør den til et absolutt blikkfang på badet!  

Ny sesong – Ny mascara

Fenty Beauty Hella Thick Volumizing Mascara er den nye, langvarige, ikke-klumpete volum-mascaraen fra Ms. Rihanna som tar TikTok, og BeautyTok, med storm. En tykk, høypigmentert mascara som gir ekte drama på bare noen få sveip. Den kremaktige, ultrasvarte formelen påføres med den kjegleformede børsten som bygger og dekker hver vippe for et skandaløst, vektløst og perfekt resultat. 

Primer + Selvbruning = Ole Henriksen  

Hvis du er på jakt etter en lysnende primer som også gir en delikat, solkysset glød, er denne vårnyhet perfekt! Ole Henriksen Banana Bright Sun Kissed Face Primer er en utvidelse av merkets fan-favoritt Banana Bright Face Primer. Denne fuktighetsgivende primer holder sminkelooken på plass hele dagen samtidig som den lysner opp huden med ingredienser som vitamin C. Men den mest spennende delen av denne primeren er at den også er en selvbruner, og vil bygge opp en subtil glød etter få dagers bruk!  

Boost huden din med næring og glød etter vinteren!

Hvis du er nybegynner når det kommer til serum i hudpleierutinen, er denne nyhet fra Elizabeth Arden perfekt for deg. Advanced Light Ceramide Capsules kommer i enkeltdosekapsler som er fylt med serum – perfekt å ha med på ferien, og gir rikelig med næring for naturlig glødende hud. Advanced Light Ceramide Capsules Strengthening & Refining Serum styrker hudbarrierer, reduserer porer, balanserer, og gir glød og klarhet til huden.  

Vårens deiligste parfyme!

Burberry Her Elixir de Parfum er en dristig og sensuell parfyme. Et intenst tillegg til Burberry Her-familien, Her Elixir de Parfum tilbyr karakteristiske fruktige gourmand duftnoter sammen med et vågalt utbrudd av mørkerøde bær og sjasmin, avrundet med sensuell og vanedannende vanilje og rav. Her Elixir de Parfum er designet for kvinner som våger å utforske det ukjente, og er for den frisinnede kvinnen som søker spenningen til sitt neste eventyr. Sensuell, uimotståelig og ikke holdt tilbake av grenser, hun vet hva hun vil og er ikke redd for å vise det. Vi kan love deg – dette er den deiligste jordbærmilkshaken du noen gang har smakt i hele ditt liv.  

Editors Pick
Produktbilde for Good Girl Blush EdP - 80 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Good Girl Blush EdP
Produktbilde for Hella Thicc Volumizing Mascara Cuz I'm Black 3,7 ml hos Fredrik & Louisa
Hella Thicc Volumizing Mascara Cuz I'm Black 10 ml
Produktbilde for Banana Bright Sun Kissed Face Primer 30 ml hos Fredrik & Louisa
Banana Bright Sun Kissed Face Primer 30 ml
Produktbilde for Her Elixir EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Her Elixir de Parfum

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK