BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

17. mai sminke: Tips og triks for å skinne på nasjonaldagen!

17. mai er en dag hvor vi alle ønsker å se best mulig ut, med en sminkelook som varer hele dagen (og for noen hele natten).

17. mai er en dag hvor vi alle ønsker å se best mulig ut, med en sminke som varer hele dagen (og for noen hele natten). Dette inkluderer selvfølgelig bruk av de beste sminkeproduktene. Men med så mye makeup å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Derfor har vi satt sammen noen tips og triks for å hjelpe deg med å skinne på nasjonaldagen. 

Forbered huden din 

Før du begynner å påføre sminke, er det viktig å forberede huden din. Start med å rense ansiktet og påføre en fuktighetskrem. Deretter kan du påføre en primer, som Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer. Soft Blurring Primer inneholder Snowflake Powder som skaper en naturlig glød i huden, i tillegg til å jevne ut hudtonen og gi deg en jevn base å jobbe med. Den føles vektløs på huden og hjelper sminken din til å sitte bedre og lengre. 

Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Pimer, Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 og Shiseido Hasu Fude Foundation Brush.

Legg definisjon til øynene dine 

For å få øynene dine til å poppe, bruk Clinique Lash Power Mascara. Dette vil gi vippene dine et løft og legge til definisjon. Denne mascaraen gir deg lange og fyldige vipper, uten å klumpe seg eller smuldre utover dagen. Formelen er også vannfast, så du trenger ikke å bekymre deg for at mascaraen skal renne eller smitte av. 

Hvis du ønsker å legge til litt farge, kan du også bruke en øyeskygge i nasjonalfargene rødt, hvitt og blått. Et godt valg er Urban Decay Naked 3-paletten, som inneholder en rekke nyanser av rosa og gull som vil komplementere de nasjonale fargene. 

Urban Decay Naked 3 Palette

Framhev leppene dine med en lekker farge 

For å legge til farge på leppene dine, bruk Estée Lauder Pure Color Lipstick Creme i en rød eller rosa nyanse. Denne leppestiften gir deg en intens farge og en myk og kremet konsistens. Den inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som gjør at leppene dine holder seg myke og hydrert gjennom hele dagen. For å holde leppene fuktige hele dagen, kan du også bruke Clarins Lip Comfort Oil. Dette er en leppeolje som gir leppene dine en subtil glans samtidig som den pleier og beskytter. Den inneholder naturlige ingredienser som bidrar til å fukte og nære leppene dine. 

Estée Lauder Pure Color Lipstick Creme

Hold sminken på plass hele dagen 

For å holde 17.mai sminken på plass hele dagen, bruk Urban Decay All Nighter Setting Spray Ultra Glow. Dette er en setting spray som gir huden en sunn glød og holder sminken på plass. Denne settingsprayen er også vegansk, og passer alle hudtyper.  

Disse tipsene og triksene vil hjelpe deg med å skinne på nasjonaldagen. Men husk at det viktigste er å føle seg komfortabel og trygg i din egen sminke. Så lenge du føler deg bra, vil du se fantastisk ut! 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13352 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kajsa A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask levering:)
 • Wenche A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Nettbutikk
  Her fungerte alt veldig bra
 • Jørgen S.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Fin og ryddig
  Fin og ryddig nettisde
 • Rita A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Levering
  Det gikk raskt og greit. Lett å finne varer og bestille.
 • Hannah F.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Alltid fornøyd!
  Alltid fornøyd med kundeservice på nett og i butikk, og med varene! Rask levering! 💯👏
 • Suad A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Enkelt å bruke og raskt levering
 • Alisa D.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask og god!
  Takk for det!
 • Mona H.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Natt/dagkrem
  Vekfig bra til min hud
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK