BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

10 minutters skjønnhetsrutine for en travel desember 

10 minutters skjønnhetsrutine for en travel desember

Hurtige skjønnhetstips for en travel hverdag!

Desember bringer en unik blanding av glede og stress, ofte med lite tid til overs for personlig pleie. Men hva om du kunne ta vare på deg selv og se strålende ut med bare 10 minutter hver morgen? Desember, med sin virvel av juleforberedelser, fester og familiebegivenheter, krever en rutine som er rask, men effektiv. Denne artikkelen introduserer en 10 minutters skjønnhetsrutine skreddersydd for den travle desembermåneden. Lær hvordan du kan holde deg velpleid og føle deg fantastisk hver dag, uten å ofre verdifull tid. 

Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15

1. Fuktighetsgivende ansiktsrens (2 minutter) 

Start din 10 minutters skjønnhetsrutine med en fuktighetsgivende ansiktsrens for å revitalisere huden på bare to minutter. Et godt valg er en ansiktsrens som er rik på fuktighetsgivende ingredienser, som aloe vera eller hyaluronsyre. Disse ingrediensene renser skånsomt samtidig som de bevarer hudens naturlige fuktighet, noe som er avgjørende for å motstå de tørkende effektene av kaldt desembervær. Påfør med lette, sirkulære bevegelser og skyll med lunkent vann for frisk og fuktet hud. 

2. Multifunksjonell BB-krem (1 minutt) 

Det er ingen bedre måte å få fart på din 10 minutters skjønnhetsrutine enn med en multifunksjonell BB-krem. Denne alt-i-ett-løsningen fungerer som fuktighetskrem, solkrem og gir lett dekning. Dens lette tekstur smelter inn i huden og jevner ut hudtonen samtidig som den beskytter mot skadelige UV-stråler. En ideell løsning for travle desembermorgener når tiden er knapp. 

3. Farget øyenbrynsgel (1 minutt) 

Bytt ut øyenbrynsblyanten din med en farget øyenbrynsgel, en perfekt partner-in-crime for travle desembermorgener. En farget øyenbrynsgel former, setter og legger til en naturlig farge til brynene dine på sekunder. Velg en nyanse nær din naturlige brynfarge for en polert, men likevel naturlig, look som varer hele dagen. 

4. Volumgivende mascara (1 minutt) 

Forvandle vippene på et øyeblikk med en volum mascara. Dette essensielle sminkeproduktet gir vippene umiddelbar løft og fylde, og skaper et åpent og våkent utseende. Velg en mascara som er enkel å påføre, ikke klumper seg og tørker raskt for å unngå flekker. Et par raske strøk er alt som skal til for å gi vippene dine en dramatisk effekt, og legge til ekstra definisjon til blikket. 

5. Blush Stick (1 minutt) 

Gi ansiktet ditt en umiddelbar boost av farge med en blush stick, som vil gi en sunn, naturlig glød til kinnene, og som også kan brukes på leppene for en harmonisk farge. Den kremete formelen gjør den enkel å påføre og blende, og er perfekt for rask påføring. Et enkelt strøk gir en frisk farge som varer hele dagen, noe som gjør den til en ideell løsning for en effektiv 10 minutters skjønnhetsrutine. 

6. Hurtigabsorberende håndkrem (1 minutt) 

Ikke glem å ta vare på hendene dine i den travle desembermåneden! En rik håndkrem vil gi intensiv fuktighet og sørge for at hendene blir myke og nærede. En liten mengde krem er alt som trengs for å beskytte og pleie hendene gjennom kalde vinterdager. 

7. Tørrsjampo for en rask oppfriskning (2 minutter) 

Frisk opp håret på rekordtid med tørrsjampo. Denne livredderen absorberer overflødig olje og gir håret tekstur og volum. Påfør den ved røttene, masser lett med fingertuppene og gre gjennom for et umiddelbart renere og friskere utseende. Den er perfekt for de dagene når du har lite tid, men fortsatt ønsker å se velstelt ut. 

8. Hair and Body Mist (1 minutt) 

Avslutt skjønnhetsrutinen din med en forfriskende kroppsspray. En rask spritz av favorittduften frisker ikke bare opp huden, men løfter også humøret. Dette enkle, men effektive trinnet gir en følelse av luksus og velvære til din daglige rutine, perfekt for å holde deg energisk og velduftende. 

Med disse raske og effektive skjønnhetstipsene kan du holde deg strålende og frisk gjennom hele den travle desember måneden. Husk at selv i en travel tid, er det viktig å ta seg tid til litt selvpleie. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK