BESTSELGENDE PARFYME OG DEODORANTER -25%✨ Vilkår gjelder

DISCOVER PURE SHOTS FROM YSL BEAUTY

NIGHT REBOOT SERUM

Vink farvel til sliten hud med Pure Shots Night Reboot Serum. Reduser tegnene på sliten hud allerede fra den første morgenen.

LIGHT UP SERUM

Vink farvel til matt og grå hud med Yves Saint Laurents Pure Shots Light Up Serum. En revolusjonerende sammensetning tilsatt en optimal daglig dose lysende C-vitamin.

LINES AWAY SERUM

Yves Saint Laurents Pure Shots Lines Away Serum reduserer rynker med den banebrytende micro-filling-teknologien. Serumet er tilsatt hyaluronsyre, som sammen med iris gir huden fylde og mer elastisitet over tid.

Y SHAPE SERUM

Gjør slutt på slapp hud med Yves Saint Laurent Pure Shots Y Shape Serum. Serumet er beriket med den optimale daglige dosen peptider for fastere hud, og fikenkaktus som henter frem ansiktets konturer.

HYDRA BOUNCE ESSENCE-IN-LOTION

Yves Saint Laurent Pure Shots Hydra Bounce Lotion gir intens fukt og komfort både umiddelbart og over tid. Inneholder fuktighetsgivende appelsinblomst og antioksidanten E-vitamin.

PERFECT PLUMPER CREAM

Yves Saint Laurent Pure Shots Perfect Plumper Cream har en fuktgivende formel, utviklet for å gi huden spenst og et fyldigere og mer ungdommelig utseende.

HOW TO APPLY PURE SHOTS PERFECT PLUMPER

REFILLABLE PACKAGING

Dette er en refill til Yves Saint Laurent Pure Shots Perfect Plumper Cream 50ml. Yves Saint Laurent Pure Shots Perfect Plumper Cream har en fuktgivende formel, utviklet for å gi huden spenst og et fyldigere og mer ungdommelig utseende.

PURE SHOTS SKINCARE RANGE

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4637 verifiserte omtaler
 • Elin H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Hjemmelevering
  Rask og enkelt, fikk varer fort!
 • Hayder Al-Musawi
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Rask levering og fint merke
 • Edita B.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Veldig bra
 • Kristian M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra
  Billig og kjapp levering
 • Mathilde M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra nettbutikk
  Både service, produktutvalg og kort leveringstid trekker opp. Minus for at en ikke kan spare opp bonuspoeng på ordre som lagt inn i nettbutikken.
 • Danielle H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Always fast and efficient
 • Inger H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Service
  Super
 • Anne Margrethe Hustad
  Verifisert kunde
  22/09/2022
  Nettbutikken
  Det er så flott og handle i deres nettbutikk og varene kommer i min postkasse max 3 dager,etter at jeg har sendt inn bestilling .Veldig trygt og lettvint