La Collection De Essentielle

La Collection de Orientale

Edition Couture

Bestsellers

Le Vestiaire Des Parfums

Le Vestiaire Des Parfums Yves Saint Laurent er mer enn bare en parfymekolleksjon – det er en duftverden av luksus og sofistikert eleganse. Inspirert av det ikoniske motehuset Yves Saint Laurents Haute Couture-kreasjoner, bringer hver parfyme i denne kolleksjonen en unik historie og karakter til livet. Parfymene er skapt med den største oppmerksomhet på detaljer og med bruk av de mest utsøkte ingrediensene. 

I Le Vestiaire Des Parfums Yves Saint Laurent finner man blant annet den bestselgende parfymen Trench fra La Collection de Essentielle. Denne parfymen er inspirert av den klassiske trenchcoaten og er en ekte representasjon av tidløs eleganse. Duftoter av bergamott, iris og musk gir denne parfymen et sofistikert preg. En annen bemerkelsesverdig parfyme er Caftan fra La Collection de Orientale. Denne parfymen fanger essensen av det tradisjonelle marokkanske plagget med sine rike noter av røkense, benzoin og musk. Caftan-parfymen er for dem som søker en mer eksotisk og mystisk duftprofil. Blouse er også en del av denne imponerende parfymekolleksjonen, og er kjent for sin feminine og delikate duftprofil. Med noter av rose, rosa pepper og hvit musk, har denne parfymen et friskt og blomstrende preg.  Jumpsuit fra Edition Couture er en annen bemerkelsesverdig parfyme som er inspirert av den ikoniske jumpsuiten. Denne parfymen har friske noter som gjenspeiler en livlig og moderne stil.

Avslutningsvis har Le Vestiaire Des Parfums Yves Saint Laurent også parfymen Cabán fra La Collection de Essentielle. Med en varm, krydret duft, er Cabán inspirert av klassiske ullfrakker, og inneholder noter av rosa pepper, tonkabønner og sandeltre. Denne parfymen gir en sofistikert og koselig følelse. Sist, men ikke minst, tilbyr kolleksjonen også Saharienne fra La Collection de Orientale, en parfyme som er som en ode til de ville ørkenlandskapene, med en frisk og livlig kombinasjon av neroli, hvit musk og bergamott. Å velge en parfyme fra Le Vestiaire Des Parfums Yves Saint Laurent betyr å omfavne en historie av luksus, eleganse og kreativitet som bare dette motehuset kan tilby.

Viser det ene resultatet