BESTSELGENDE PARFYME OG DEODORANTER -25%✨ Vilkår gjelder

I am what I live

Den nye duften, MY WAY, fra Armani er duften som omslutter dine opplevelser og funn. Den er ideell for den fordomsfrie, nysgjerrige og autentiske kvinnen som er klar til å utvide horisonten og oppleve meningsfulle øyeblikk og møter med andre rundt om i verden.

Ansvar bak ingrediensene

Ansvar har vært en kjerneverdi i etableringen av MY WAY og sees bl.a. i den oransje blomsternoten i duften, som trekkes ut ved hjelp av en helt naturlig ekstraksjonsprosess med avløpsvann. I tillegg blir den indiske tuberosen plukket med hånden i nærheten av Mysore, India, og vaniljen blir plukket opp gjennom lokale programmer som støtter lokalsamfunnene.

Lukten av momenter fra hele verden

MY WAY består av noter hentet fra forskjellige land, og når duften vil utvikle seg på huden din, vil den ta deg med på en reise rundt i verden. Ved den første spruten vil du i toppnotene oppleve brusende bergamott fra vakre Italias Calabria, som møter forfriskende appelsinblomst fra Egypt. I hjertenotene blir du ført til eksotisk India, der du vil lukte en fascinert hvit bukett tuberose som møter jasmin. Til slutt blir du omgitt av den livlige basen av sedertre fra Virginia og en sensuell vanilje fra Madagaskar og hyggelig hvit moskus.

Gjenoppfylling. Gjenbruk. Gjenvinning.

MY WAY-flasken er designet med fokus på bærekraft og kan derfor fylles på nytt, gjenbrukes og resirkuleres, alt takket være en innovativ fyllingsflaske som er enkel å bruke! Bruk av 50 ml flaske og 150 ml påfyllbar flaske reduserer bruken av papp, glass, plast og metall, sammenlignet med å bruke fire 50 ml flasker.

Mer enn et navn

MY WAY er mer enn bare et navn. MY WAY gjenspeiler hvordan livets reiser, uansett om de er geografiske eller følelsesmessige, skaper ens karakter. Det er løftet om å bygge en unik livshistorie som er preget av de menneskene og momentene man blir støttet av underveis i sitt liv.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4637 verifiserte omtaler
 • Elin H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Hjemmelevering
  Rask og enkelt, fikk varer fort!
 • Hayder Al-Musawi
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Rask levering og fint merke
 • Edita B.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Veldig bra
 • Kristian M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra
  Billig og kjapp levering
 • Mathilde M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra nettbutikk
  Både service, produktutvalg og kort leveringstid trekker opp. Minus for at en ikke kan spare opp bonuspoeng på ordre som lagt inn i nettbutikken.
 • Danielle H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Always fast and efficient
 • Inger H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Service
  Super
 • Anne Margrethe Hustad
  Verifisert kunde
  22/09/2022
  Nettbutikken
  Det er så flott og handle i deres nettbutikk og varene kommer i min postkasse max 3 dager,etter at jeg har sendt inn bestilling .Veldig trygt og lettvint