BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕

Dior Expertise

Mer enn noen gang er Dior i tråd med tiden og gjør seg gjeldende som det mest eksklusive og avantgardistiske blant skjønnhetsmerker: House of Dior hyller skjønnheten som gjør hver kvinne unik og fremmer en ny femininitet, samtidig som det daglig jobbes mot en bærekraftig fremtid.

FRA 1947 TIL I DAG

Som moteskaper og parfymør hadde Christian Dior en global visjon av kvinner, couture og skjønnhet allerede fra første motevisning den 12. februar 1947. Siden den gang har House of Dior gjort seg gjeldende som en merkevare som er forut for sin tid, og utviklet en rik arv. Med gjenåpningen av 30 Avenue Montaigne i Paris kan besøkende utforske en ekstraordinær setting der kultur og historie møtes i en uforglemmelig opplevelse.

KVINNELIG STYRKE

Drømmen min var å ikke bare gjøre kvinner vakrere, men også lykkeligere, pleide Christian Dior å si. Siden den gang har House of Dior sett verdien av hver kvinnes unike femininitet, og arbeidet for å fremme deres styrke og ambisjoner. Women@Dior-programmet og Dior Chin Up-kampanjen er konkrete eksempler på denne forpliktelsen.

KUNSTEN Å SKAPE

Diors arbeid og kunnskap er unik. Bak couturefargene og de ultrasensoriske teksturene i Diors makeup, er kreativiteten til Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup i arbeid. I duftserien er det nå talentet til Francis Kurkdjian, Diors Perfume Creation Director, som skinner gjennom.

DIOR, FORPLIKTET TIL EN BÆREKRAFTIG FREMTID

DiorBeauty har forpliktet seg til å skape miljøvennlige design og åpenhet rundt ingrediensene i produktene sine, og tar enda et skritt lenger i 2022 ved å dele en oversikt over produktinnhold. House of Dior har også sine egne hager i Frankrike og rundt om i verden, der blomstene som dyrkes brukes i Diors dufter, makeup og hudpleieprodukter.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK