BESTSELGENDE PARFYME OG DEODORANTER -25%✨ Vilkår gjelder

Handle trygt med Fredrik & Louisa

Vår høyeste prioritet om dagen er å ivareta våre kunder og kollegaer når det kommer til helse, sikkerhet og smittevern. Vi følger nøye med på koronapandemiens utvikling og myndighetenes råd til enhver tid. Å handle hos oss skal alltid være en god og trygg opplevelse – enten du besøker oss fysisk i butikk eller handler på nett.

Følgende butikker er stengt, men tilbyr ring og hent

Alle våre butikker holder åpent som normalt, og har gode rutiner og tiltak rundt smittevern. Våre butikker tilbyr Ring & Hent. Klikk deg inn under for å finne din nærmeste butikk.

Vis alle butikker

Slik fungerer ring og hent


Vi ønsker å tilby våre flotte kunder en trygg og personlig handel - digitalt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne nye og gamle favoritter!

Slik gjør du:

 1. Ring din lokale butikk
 2. Vi guider deg frem til riktige produkter basert på dine ønsker/behov
 3. Avtal tidspunkt for kontaktløs henting i butikken
 4. Betal varene via Vipps før henting

Du finner din nærmeste butikk ved å klikke her!

Nettbutikken vår er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Her kan du trygt og enkelt bestille fra ditt eget hjem. Ordrebehandling, kundeservice og leveringstid fungerer som normalt, og du får varene levert innen 3 - 5 dager.

Smitteforebyggende tiltak

For å unngå spredning av koronaviruset, og for å ivareta våre kunder på best mulig måte, har vi siden 11.03.2020 innført en rekke smittevernstiltak.

Vi legger ikke makeup på våre kunder, men hjelper selvfølgelig til med veiledning og gode råd. Testere er fjernet fra hyllene våre, og alle overflater som berøres hyppig vaskes og desinfiseres jevnlig.

Du kan fremdeles prøve produkter, men kontakt alltid betjeningen først. De har Q-tips tilgjengelig som vil brukes for å påføre produktet på din hånd. Alle våre ansatte er dessuten utstyrt med hansker og munnbind/visir.

Trygg handel i butikk

Vi anbefaler alle kunder som handler hos oss til å bruke munnbind når de er i butikken (også via ring og hent), samt benytte seg av våre stasjoner med hånddesinfeksjon når du ankommer og forlater butikken.

Den tryggeste måten å betale på er via kontaktløs «tæpping» eller med kort, og kontanter skal kun benyttes unntaksvis.

Husk at det er færrest mennesker på kjøpesentre mellom kl. 10 - 14 og 19 - 21. En spredt handel er en tryggere handel. Vi gleder oss til å hjelpe deg med og finne nye og gamle favoritter.

Smittefri og vennlig hilsen fra Fredrik & Louisa.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4637 verifiserte omtaler
 • Elin H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Hjemmelevering
  Rask og enkelt, fikk varer fort!
 • Hayder Al-Musawi
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Rask levering og fint merke
 • Edita B.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Veldig bra
 • Kristian M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra
  Billig og kjapp levering
 • Mathilde M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra nettbutikk
  Både service, produktutvalg og kort leveringstid trekker opp. Minus for at en ikke kan spare opp bonuspoeng på ordre som lagt inn i nettbutikken.
 • Danielle H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Always fast and efficient
 • Inger H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Service
  Super
 • Anne Margrethe Hustad
  Verifisert kunde
  22/09/2022
  Nettbutikken
  Det er så flott og handle i deres nettbutikk og varene kommer i min postkasse max 3 dager,etter at jeg har sendt inn bestilling .Veldig trygt og lettvint