VI HAR LANSERT CHANEL PÅ NETT!

Handle trygt med Fredrik & Louisa

Vår høyeste prioritet om dagen er å ivareta våre kunder og kollegaer når det kommer til helse, sikkerhet og smittevern. Vi følger nøye med på koronapandemiens utvikling og myndighetenes råd til enhver tid. Å handle hos oss skal alltid være en god og trygg opplevelse – enten du besøker oss fysisk i butikk eller handler på nett.

Følgende butikker er stengt, men tilbyr ring og hent

Alle våre butikker holder åpent som normalt, og har gode rutiner og tiltak rundt smittevern. Våre butikker tilbyr Ring & Hent. Klikk deg inn under for å finne din nærmeste butikk.

Vis alle butikker

Slik fungerer ring og hent


Vi ønsker å tilby våre flotte kunder en trygg og personlig handel - digitalt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne nye og gamle favoritter!

Slik gjør du:

  1. Ring din lokale butikk
  2. Vi guider deg frem til riktige produkter basert på dine ønsker/behov
  3. Avtal tidspunkt for kontaktløs henting i butikken
  4. Betal varene via Vipps før henting

Du finner din nærmeste butikk ved å klikke her!

Nettbutikken vår er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Her kan du trygt og enkelt bestille fra ditt eget hjem. Ordrebehandling, kundeservice og leveringstid fungerer som normalt, og du får varene levert innen 3 - 5 dager.

Smitteforebyggende tiltak

For å unngå spredning av koronaviruset, og for å ivareta våre kunder på best mulig måte, har vi siden 11.03.2020 innført en rekke smittevernstiltak.

Vi legger ikke makeup på våre kunder, men hjelper selvfølgelig til med veiledning og gode råd. Testere er fjernet fra hyllene våre, og alle overflater som berøres hyppig vaskes og desinfiseres jevnlig.

Du kan fremdeles prøve produkter, men kontakt alltid betjeningen først. De har Q-tips tilgjengelig som vil brukes for å påføre produktet på din hånd. Alle våre ansatte er dessuten utstyrt med hansker og munnbind/visir.

Trygg handel i butikk

Vi anbefaler alle kunder som handler hos oss til å bruke munnbind når de er i butikken (også via ring og hent), samt benytte seg av våre stasjoner med hånddesinfeksjon når du ankommer og forlater butikken.

Den tryggeste måten å betale på er via kontaktløs «tæpping» eller med kort, og kontanter skal kun benyttes unntaksvis.

Husk at det er færrest mennesker på kjøpesentre mellom kl. 10 - 14 og 19 - 21. En spredt handel er en tryggere handel. Vi gleder oss til å hjelpe deg med og finne nye og gamle favoritter.

Smittefri og vennlig hilsen fra Fredrik & Louisa.

Fredrik & Louisa er en av Norges største parfymerikjeder med 50+ butikker over hele landet, Steen & Strøm Beauty Hall og 600+ ansatte. Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i 1984, og i dag består vår familie av over 450 ildsjeler som brenner for kundeservice og faget sitt – enten det er makeup, hudpleie eller parfyme.

Hos Fredrik & Louisa finner du markedsledende merkevarer som Chanel, Dior, Shiseido, Laura Mercier, Clinique, Clarins, Biotherm, Lancôme og Elizabeth Arden, samt internasjonale kultmerker som Fenty Beauty, MAC Cosmetics, KvD Beauty, Kiehl’s, The Ordinary, NARS, La Mer og Giorgio Armani Beauty.

Kjøp nå. Betal senere.

Fredrik og Louisa AS - 937 781 164 MVA