BLACK WEEK – NYE TILBUD HVER DAG🖤🌟

Gavene til den som har alt

Vår absolutte favoritt høytid er like rundt hjørnet. Dagene blir kortere og julelysene lyser opp byene fra et koselig vintermørke. Juletrærne pyntes med fargerike julekuler, glitter og lys. «All I want for Christmas is you» går på repeat på høytalerne i de julepyntede butikkene. Stemningen er både til å ta å føle på. Vi kan vel alle være enige i at det er noe magisk over denne tiden?

En av tradisjonene vi setter høyt med julen er å glede våre nære og kjære. Harde pakker. Myke pakker. Store pakker. Små pakker. I denne artikkelen har vi samlet noen av våre gaveønsker som vi håper befinner seg under juletreet på den store dagen. Produkter som passer perfekt til hun eller han som kun fortjener det beste ❤️ og selvsagt elsker dette beauty-universet like mye som oss. 

Parfums de Marly Delina EdP
Delina er et mesterverk, skapt av Haute Perfumery Maison, Parfums de Marly. Delina er en nyansert, søt og sensuell duft og nyter godt av sine florale harmonier som domineres av tyrkisk rose, liljekonvall og peon, blandet med de avrundede syrlige tonene av litchi, rabarb-wertyura, bergamott og muskat. Denne duften representerer femininitet, eleganse, renhet og raffinement, og er den perfekte julegaven til hun som elsker duftuniverset.

Du finner Delina EdP her.

Fenty Beauty Glossy Posse: Fantasy 4Sum Mini Gloss Bomb Collection
Dette er en perfekt julegave for den som elsker makeup og elsker å skinne «like a diamond». Den ultimate Fenty Beauty gaven – vakre, glossy lepper! Dette settet inneholder tre mini Gloss Bomb i helt nye farger inspirert av Gloss Bomb sine ikoniske, nøytrale nyanser – med en holografisk twist. I tillegg kommer en full-size Gloss Bomb Cream – også denne i en helt ny farge.

Du finner Glossy Posse: Fantasy 4Sum her.

Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume Makeup Gavesett
Røde lepper og sorte vipper er det ikoniske Dior visittkortet. Dette er en perfekt gave til noen som beundrer de klassiske reglene for sminke og elsker alt det fineste. Dior-skjønnhetens verden er definert av en ånd av innovasjon og en blomstrende tradisjon for fortreffelighet. For å feire julen har Dior satt sammen to sminkeprodukter i et etui dekorert med blomster- og dyremotivene til Atelier des Rêves. Så hvem ønsker du å se med denne ikoniske Dior looken?

Du finner gavetsettet her.


Dr. Barbara Sturm Glow Drops
I løpet av de tøffere høst- vintermånedene mister huden vår sin naturlige glød, men den kan bringes tilbake med Glow Drops fra Dr. Barbara Sturm. Med bare noen få dråper, brukt som serum eller sammen med dagkremen, vil Glow Drops nære og fukte huden. Dette produktet er et perfekt tillegg til enhver hudpleierutine og en fantastisk julegave som passer alle aldrer og hudtyper.

Du finner Glow Drops her.

Tom Ford Private Blend Oud Wood
Tom Ford Oud Wood Eau de Parfum er en karakteristisk duft som inneholder den ikoniske Oud Tom Ford. Med duftnoter av sandeltre, kinesisk pepper, palisander, tonkabønne, kardemomme, vanilje og vetiver, er denne duften mystisk og dyp når den bæres av både kvinner og menn. En nydelig duft som vil både overraske og glede under årets juletre.

Du finner duften her.

Sisley Precious Hair Care Oil
Denne utsøkt duftende hårpleieolje gir næring, glød og mykhet til håret. En blanding av pasjonsfruktolje, sheaolje, bomullsolje og moringaolje, glatter og omslutter håret for å sprette lyset over fiberen og skape glans. Denne fantastiske hårolje passer både til kvinner og menn og er en fantastisk julegave å gi til den som fortjener litt ekstra luksus i hverdagen.

Du finner Precious Hair Care Oil her.Velkommen innom til en av våre butikker oss for en hyggelig julehandel – eller oppdag disse favorittene på https://fredrikoglouisa.no allerede nå❤️

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5407 verifiserte omtaler
 • Hilde V.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Rask levering
  Enkelt å søke og rask levering.
 • Liudmyla Geiko
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
 • Samera A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Brs service
 • Guro H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Bra
  bra
 • Aron D.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flott nettbutikk med god leveringstid
 • Tonje E.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Fin nettbutikk
  Ordentlig butikk. Grei frakt.
 • Katarina A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flotte produkter og bra levering!
  Trygg og rask levering!
 • Jessica H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!