BLACK WEEK – NYE TILBUD HVER DAG🖤🌟

Sommerglød året rundt – helt uten sol!

Savner du sommergløden? Du er ikke den eneste!

Heldigvis har vi nå flere geniale produkter som sikrer en lekker farge og glød, uansett årstid og vær. Et merke som både vi og dere har blitt svært glad i er Bondi Sands. Et australsk merke med produkter som er både veganske og cruelty free, samtidig som de lukter himmelsk. Plutselig er man ikke hjemme på badet lenger, men på en tropisk øy med en paraplydrink i hånden… Nesten!

Bondi Sands tilbyr et stort utvalg av ulike produkter, alt etter hvilket resultat man ønsker og hvilken konsistens man foretrekker. I tillegg har de nylig lansert en ny serie, Pure. En serie som er laget på resirkulert materiale, og med  pleiende ingredienser som Vitamin C, E og Hyaluronsyre som sørger for ekstra fuktighet og glød til huden. Så hva skal man velge i dette havet av produkter? Her kommer noen av våre favoritter fra merket, som sørger for at du får en solkysset og glødenende hud, helt uten sol.

Bondi Sands Self Tanning Foam 

Denne selvbrunings moussen ble vinner av Costume skjønnhetsfavoritter 2020, med god grunn! Den gir en nydelig brunfarge, er beriket med aloe vera som etterlater huden myk og full av fukt, og i tillegg har den noe som vi kaller guidefargen. Dette er en farge på produktet som gjør at du lett kan se hvilke områder du har dekket, og  hvilke områder du trenger å påføre mer produkt. Her har du med andre ord 100% kontroll på påføringen, noe som igjen sikrer et jevnt og fint resultat.

Hvordan påføre:
Ha en ren hud fri for eventuelle kremer. Pump skum direkte på Application Mitt, for å deretter bruke lange og feiende bevegelser for å gå over ben, armer og kropp. Bruk resterende produkt på ansikt, albuer og knær.
La produktet virke i minst en time – eller opp til seks timer før du dusjer av. Dette kommer an på hvilket resultat du ønsker.
Vask forsiktig av med varmt vann.

Kjøp tanning foam dark her.

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

En bestselger hos oss! Everyday Gradual Tanning Milk er en selvbruningsmelk som gir en veldig naturlig farge til huden, samtidig som man får rikelig med fuktighet og næring, blant annet med arganolje. Dette er det perfekte produkt for deg som er litt skeptisk til selvbruningprodukter, eller for deg som ønsker et produkt som er gjort på 1-2-3. Dette er rett og slett som en body lotion du kan bruke daglig!

Hvordan påføre:
Denne bruker du akkurat som en body lotion, og påfører når du ønsker og ved behov.

Kjøp tanning milk her.

Bondi Sands Pure Self Tan Drops

Disse selvbruningsdråpene er helt ganiale! Du blander enkelt produktet sammen med din daglige hudpleierutine, og deretter påfører du det i ansiktet. Et tips er å gjør dette på kvelden for å våkne opp med en gyllen fin brunfarge neste morgen. I tillegg tetter produktet ikke porer, og passer for alle hudtoner. Veldig enkelt og helt genialt!

Hvordan påføre:
Bland sammen med din daglige hudpleierutine i håndflaten, og påfører deretter i ansiktet og hals. Skal ikke skylles bort. Brukes ved behov og ønske.

Kjøp Tan Drops her.

Bondi Sands Self Tanning Mit

En must have! Påføringsvotten sørger for at du får en jevn, feilfri brunfarge uten skjolder hver gang. Den kan vaskes og brukes igjen. Passer perfekt for Bondi Sands Mousse, lotion og sprays.

Kjøp påføringsvotten her.

Andre tips for påføring av selvbruning:

 1. Skrubb gjerne huden i forveien. Ved å skrubbe huden vil man fjerne døde hudceller og bidra til et jevnere resultat.
 2. Bruk god tid når du påfører selvbruningen. Dette vil redusere sjansen for ujevnt resultat.
 3. Vask hendene godt etter påføring, selv med påføringsvott vil man kunne få selvbruning gjennom til huden.
 4. Unngå å få selvbruning på negler, da disse kan bli brune av produktet.
 5. Ikke glem ørene!
 6. Husk å gi huden nok fuktighet! Tørr hud er generelt mye vanskeligere å jobbe med, og produkter vil kunne legge seg ujevnt.
 7. Skulle uhellet først være ute så har heldigvis Bondi Sands en Self Tan Eraser.  Den fjerner effektivt selvbruningsfargen på kort tid, helt uten skadelige ingredienser. Du finner den her.

Ønsker du flere tips? Eller å sjekke ut de ulike produktene? Velkommen innom til din nærmeste Fredrik & Louisa butikk, eller på www.fredrikoglouisa.no for å utforske denne verden av self-tan!

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5407 verifiserte omtaler
 • Hilde V.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Rask levering
  Enkelt å søke og rask levering.
 • Liudmyla Geiko
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
 • Samera A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Brs service
 • Guro H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Bra
  bra
 • Aron D.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flott nettbutikk med god leveringstid
 • Tonje E.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Fin nettbutikk
  Ordentlig butikk. Grei frakt.
 • Katarina A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flotte produkter og bra levering!
  Trygg og rask levering!
 • Jessica H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!