St. Tropez

St. Tropez er utvilsomt et av de mest kjente merkevarene for selvbruning over hele verden. Bestselgeren og ikonen i self tan-verden, Classic Bronzing Mousse, ble først lansert i 1996, og var et av de første premium selvbruningsproduktene på markedet. Mange anså den for å være det beste, både da og nå. Merkevaren er på et oppdrag for å få alle til å gløde av selvtillit. Tropez skaper populære og innovative selvbruningsmousser, mist, spray, gel og lotion for den ultimate, uanstrengte gløden som passer sømløst inn i hudpleierutinen. Dette er «the go-to» merkevaren for millioner mennesker over hele verden som ønsker å gløde av selvtillit fra innsiden og ut. St. Tropez tror de at måten din favorittselvbruning får deg til å føle deg er like viktig som hvordan brunfargen får deg til å se ut. Fra Express Bronzing Mist og Purity Bronzing Water Mist for en en lett solkysset glød, til Advanced Bronzing Mousse for en dyp og jevn mørk bronze som holder flere dager, finnes det en selvbruningsfavoritt for alle blant merkevarens selvbruningshimmel.

Varemerkets historie startet i California i 1993. Tre år senere ble St. Tropez lansert i Storbritannia og ble en absolutt markedsleder innen selvbruning. Gjennom årene har St. Tropez vokst til å bli et av de mest ettertraktede og pålitelige selvbruningsmerkene i verden for sine glatte og friskt duftende teksturer, innovative self tan produkter for kroppen og ansiktet, og sømløse, glødende resultater. Den nye globale merkevareambassadøren, Ashley Graham, har alltid vært en fan av godbitene fra St. Tropez. «Dette har alltid vært mitt favoritt-merke for self tan. De er virkelig «the OG» og de beste. I årevis har jeg brukt produktene deres for en naturlig, sunn solkysset glød. En god brunfarge gir meg den utstrålingen og boosten du føler etter en flott ferie, og med St. Tropez kan jeg få den følelsen hjemmefra!» – forteller Ashley. Og la oss være ærlige, ønsker vi ikke alle å ha den glødende, friske og strålende huden hele året?

St. Tropez er den glødende stjernen i selvbruningsverdenen, elsket av hudpleiere, kjendiser og skjønnhetsredaktører. Og siden vi i Fredrik & Louisa elsker selvbruning, ønsker vi å dele noen av våre absolutte must-have’s fra St. Tropez. Everyday Gradual Tan Classic Body Lotion er en fuktighetskrem med et snev av selvbruning som kan bygges opp, for en naturlig, sunn utstråling. Den er beriket med aloe vera, som etterlater huden myk, fuktet og glatt. Body Lotion inneholder også et spesialutviklet kroppsfargekompleks som bidrar til å forbedre hudens utseende og fremme fornyelse og elastisitet for fastere hud. Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist er en byggbar selvbruningsmist for den ultimate sunne gløden. En lett spray etter dusjen er alt du trenger, men du kan også påføre på nytt når du føler for det for å bygge opp din perfekte nyanse. Den har en lett, frisk duft og er fullpakket med vitamin C og D for ekstra hudfordeler.

Enten du er en nybegynner eller en glødeekspert, er feil dessverre uunngåelige. Lyse striper, mørke albuer og flatterende flekker mellom fingrene er alle vanlige selvbruningsuhell. Her kommer noen tips på hvordan du kan fikse en ujevn, flekkete selvbruning og bruke dine selvbruningsprodukter fra St. Tropez som en proff. Start med å eksfoliere huden grundig, med ekstra fokus på tørre områder, som ankler og albuer. Påfør et lett lag med fuktighetskrem for å forhindre at selvbruningen fester seg på de tørre områdene. For å oppnå et jevnt resultat bør self tan alltid påføres med en brunvott. Påfør mousse, gel, spray eller mist og begynn å smøre på bena og jobb deg oppover. Hvis du oppdager flekker og ujevnheter, her er noen tips om hvordan du enkelt kan fikse dem. Bruk en myk, tørr kroppsbørste for å massere og fjerne overflødig produkt fra områder der du ser ujevnhetene. Påfør deretter en liten mengde selvbruning og blend den forsiktig inn med en luftig sminkebørste eller en selvbruningsvott. Husk, akkurat som i sminke, i selvbruning – «blending is everything».

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.