frank body

Frank Body er et australsk laget, cruelty-free og vegansk hudpleiemerke som vil etterlate huden glatt, myk og fuktet med den bestselgende Original Coffee Scrub og de deilig kaffeluktende body lotion, leppeskrubb, hårskrubb og mye mer. For flere år siden tok fem venner en drink på en kaffebar og fikk en idé: en kaffekroppsskrubb som gjør kroppen glad. Idéen vokste til et fantastisk oppdrag – å skape ren gøy hudpleie, og wow som de lyktes. De kalte merkevaren Frank Body og har «gotten babes dirty» siden den gang. Varemerket tror sterkt på at kaffe kan pleie og forbedre huden. Akkurat som den vekker oss på innsiden, vekker den oss på utsiden. Koffein bidrar til å fremme sunn, klar hud, samtidig som den opprettholder PH-balansen. Merkevarens skrubber får strålende tilbakemeldinger fordi de ikke bare lukter som nytraktede kopper kaffe, men de bekjemper også akne, kviser og ujevn hudtekstur, får strekkmerker og arr til å blekne over tid, og etterlater huden myk, fuktet og næret. Så enkelt, så godt.

Hudpleieelskere over hele verden har opplevd #thefrankeffect, og de elsker den like mye som vi gjør. Hudpleieproduktene lover å visne strekkmerker og gi en huden naturlig, sunn glød. Det beste med Frank Body er at man umiddelbart merker forskjell på huden, og den blir bare bedre for hver bruk. Regelmessig peeling og skrubb fjerner døde hudceller slik at kroppen kan erstatte dem med nye. Hvert hudpleieprodukt inneholder en blanding av 100% naturlig og vegansk kaffe og oljer for å holde huden sunn. Fysisk peeling med naturlige ingredienser er en av de enkleste og mest effektive måtene å holde huden glatt og fri for ujevnheter. Så hvor starter du din eksfolieringstur med Frank Body? Vi elsker FrankBody, og har derfor laget en liten guide over våre absolutte must-try’s.

Vår absolutte favoritt er Original Coffee Scrub. Dette var hudpleieproduktet tok Frank Body til elitenivået innen hudpleie over hele verden. Denne body scrub er 100% naturlig, vegansk og klar til å virke magien sin mot kviser, cellulitter og strekkmerker. Blandingen av kaffe, vitamin E og antioksidantrike oljer sørger for at huden ser oppkvikket, jevn og glatt ut. Kroppsskrubben virker helt nydelig sammen med Perky Sculpting Body Hydrator, en fuktighetsgivende og mykgjørende body lotion. En annen favoritt er Smoothing AHA Body Lotion, en kjemisk kroppseksfoliering som etterlater huden ultraglatt. Denne ikke-klebrige, nærende og fuktighetsgivende kroppskremen sluker opp døde hudceller og hjelper til med å bekjempe kroppsutbrudd. Glide ‘n’ Go Body Oil Stick vil få deg å gløde, mens du er på farten. Denne body oil er laget med avokadoolje for å fukte, nypeolje og plomme for å lysne, guarana for å tilføre energi, og sheasmør for å fukte i dybden. Dette er den perfekte highlighteren for hverdagen.

Frank Body lager ikke bare bestselgende kroppspleie, de lager også fantastisk hudpleie for ansikt og hår for en total australsk skrubbopplevelse. Sugar Lip Kit er den essensielle leppepleien du aldri vil være foruten. Si farvel til tørre lepper med Lip Balm og Scrub fra Frank Body – den perfekte kombinasjonen som vil gjøre leppene myke, glatte, fuktete og klare for alt dagen har å tilby. Caffinated Scalp Scrub er laget med rene ingredienser, som kaffe og rosmarin, og fjerner produktoppbygging og døde hudceller for en sunnere hodebunn. Akkurat som en ansiktsskrubb avslører ren, klar hud, blir hodebunnsskrubben kvitt overflødig smuss, olje og urenheter som samles ved hårrøttene. Hodebunnspleie er tross alt like viktig som hudpleie. Brightening Vitamin C Mask er en multitasking ansiktsmaske, laget med vitamin C-rik Kakadu Plum for å avsløre klar, glødende hud. Den fjerner døde hudceller med glykolsyre, mens salisylsyren trekker dypt inn i porene for å rense og lukke dem. Denne ansiktsmasken virker magien sin på 5 minutter, og bekjemper hyperpigmentering, arr og fine linjer.

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Viser alle 2 resultater