Vi har GRATIS FRAKT på alle ordre over 99 kr

Veganske produkter du kan stole på

KvD Vegan Beauty er en storfavoritt blant kundene våre, og det er ikke uten grunn! Produktene er høypigmenterte, har lang holdbarhet og er 100% veganske. Dette er produkter du virkelig kan stole på, enten om du har en lang arbeidsdag i vente eller skal danse natten lang! Under kan du se @rmabeauty vise deg hvordan hun gjør en dag- og partylook med sine favorittprodukter fra KvD Vegan Beauty. Hun gir deg tips og triks til hvordan produktene kan påføres, og viser deg den nye øyeskyggepaletten som er fylt med lekre farger, og er 100% resirkulerbar!

Ansikt

Lock It Hydrating primer er perfekt for deg som ønsker at makeupen skal sitte hele dagen. Den minimerer porer, samtidig som den tilfører fuktighet til huden. Den passer derfor til alle hudtyper! Lock-It Liquid Foundaton er «transfer-proof»og holder hele dagen!

I filmen ser du Ragnhild påføre makeupen med Lock It Edge Foundation kost. Hun bruker lette stryke-bevegelser, og deretter dytter hun produktet lett på plass for et sømløst resultat. Lock-It Concealer Crème gir full dekkevne og holder hele dagen.

Den kan både brukes til å dekke urenheter, nøytralisere rødhet i huden OG mørke ringer under øynene. Med et Hydra-Boost Complex tilfører den huden næring hele dagen. Shade + Light Refillable Face Contour Palette er et palette som inneholder alle fargene du trenger for å fremheve dine vakre trekk! Pudderne er supermyke i konsistensen, og glir perfekt inn i foundationen.

Everlasting Blush i fargen Peony gir deg en duggfrisk glød! Produktet har høyt pigment, så du trenger svært lite til påføring. I filmen ser du Ragnhilds tips til påføring!

Fullfør looken med Lock It Makeup Setting Mist som hjelper sminken til å smelte sammen, samtidig som den låser alle produktene på plass. Den er perfekt å ha i vesken, og du kan bruke den flere ganger om dagen for lett oppfriskning av makeup!

Øyne

High Impact Invisible Eyeshadow Primer er det ultimate produktet for holdbar og pigmentert øyeskygge! Påfør to dråper av denne med fingeren, før du deretter går over med en baseøyeskygge.

Med øyeskyggene i Edge of Reality øyeskyggepalette kan du både gjøre en diskré og flatterende daglook, og en spennende og forførende kveldslook. Ikke bare er paletten full av fantastiske skygger, men forpakningen er også 100% resirkulerbar!

Tattoo Liner er høypigmentert og sitter hele dagen med sitt sterke pigment, uten å smitte av. Dette er en storfavoritt blant kundene våre, og med sin presisjonspensel, kan hvem som helst lage en frekk cat-eye! Husk å tørke av spissen dersom du bruker den oppå øyeskygge. På den måten oppnår du intens farge hver gang.

Epic Curl Vegan Lash Primer gir legendarisk løft og bøy til vippene dine, uten å skade dem slik en vippetang ofte kan gjøre. Primeren er også fylt med naturlige oljer som styrker vippene over tid!

Fullfør øynene med Go Big or Go Home Mascara som er laget av blant annet vegansk oliven og solsikkeolje. For å aktivere formulaen og oppnå maks volum, bør du røre i mascaraen slik Ragnhild viser i filmen. Kosten er spesialdesignet og gir deg et fyldig resultat hver gang!

Lepper

Everlasting Lip Liner er “the partner in crime” til Everlasting Liquid Lipstick! Lip lineren har godt pigment og gir en rik farge til leppene dine. Den har en myk konsistens som ikke knekker ved påføring, og som føles utrolig komfortabel på leppene.

Den er presis i påføringen og du kan selv skape den formen du ønsker. Everlasting Liquid Lipstick er en matt, flytende leppestift som skapte revolusjon med trenden Liquid Lipstick!

Den inneholder Vitamin E og solsikkefrø-voks, som gjør at leppene ikke tørker ut! Du kan finne din nye favoritt blant hele 35 farger! Gjør som Ragnhild, og bruk fingeren for å spre fargen utover leppene.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4709 verifiserte omtaler
 • Helen V.
  Verifisert kunde
  03/10/2022
  oversiktelig og enkelt
  veldig bra nettside som gjør det lett å finne produktene og raskt og lettvint å bestille
 • Håvard Ø.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kunne ikke vært bedre
  Lett å bruke, enkelt å kjøpe, rask leveranse!
 • Carmen S.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  En butikk som kan stole på og du finner alt
  God handleopplevelse og lett å finne det du leter etter. Forsendelsen var rask og godt pakket, en hyggelig overraskelse. En gave til seg selv.
 • Torunn K.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fornøyd,fikk varene rett i postkassen og fikk varene tilsendt raskt.
 • Linnea F.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Veldi lett å finne frem. Enkel og bra side
 • Tone M.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fin
  Rask levering, grei betalingsordning
 • Anita H.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Flott opplevelse!
  Jeg har handlet flere ganger i denne nettbutikken, og kommer til å gjøre det igjen. Rask levering.
 • Faustine O.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kvikk
  Jeg fant mine ting veldig lett på nettet og de ble levert veldig raskt 😍