Vi har GRATIS FRAKT på alle ordre over 99 kr

GET THE ARMANI GLOW

Giorgio Armani mestrer den perfekte nude ansiktsmakeupen og fremhever hudens naturlige hudfarge og egenskaper uten å skjule eller tildekke. Skreddersydd til perfeksjon og beskyttet i luksuriøse emballasje, forfører de innovative sminkeformlene fra Giorgio Armani selv de mest krevende kvinnene. Inspirert av de vakreste ingrediensene og teksturene. Oppnå din egen Armani Glow i 4 enkle trinn.

STEP 1 – PREPARE

Start med Giorgio Armani Hydrerende Primer. Huden kjennes fuktet, behagelig og glatt. Klar til å fange og reflektere enda mer glød. Perfeksjonerer huden hele døgnet. 1 universell nyanse for alle hudtoner. Laget for alle hudtyper, selv svært tørr hud. Anbefalt brukt med Luminous Silk Foundation, men kan brukes med andre foundation-serier.

STEP 2 – PERFECT

Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.

STEP 3 – CONCEAL

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Concealer dekker og fremhever ønskede områder med en lett og strålende finish. Den friske og lette formelen inneholder aminosyrebelagte mineralpigmenter som gjør den enkel å påføre på alle områder av ansiktet. Spesielt designet for øyekonturene og gir fuktighet og komfort som sammen bidrar til å redusere synligheten av mørke sirkler. Med en silkemyk tekstur smelter den inn i huden og gir glød med oppbyggelig dekning.

STEP 4 – DEFINE & HIGHLIGHT

Luminous Silk Fusion Powder inneholder avanserte fargepigmenter, som sikrer at produktet matcher din hudtone, uansett hvor mange ”touch-ups” du lager i løpet av dagen. Neo Nude Fusion Powder kommer med en påførings børste, som gjør det lett å skape et feilfritt resultat på farten.

STILL LOOKING FOR YOUR PERFECT FOUNDATION?

Oppdag Giorgio Armani foundation garderobe: Inspirert av de fineste ingrediensene, tilbyr Armani Beauty et utvalg av foundations i forskjellige finishes og dekninger for sømløse resultater som holder og passer din hudtype. Enten du ønsker å oppnå sofistikert glamour eller en naturlig glød, vil du finne den perfekte foundation din skreddersydd for enhver anledning fra Giorgio Armanis foundation garderobe.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4709 verifiserte omtaler
 • Helen V.
  Verifisert kunde
  03/10/2022
  oversiktelig og enkelt
  veldig bra nettside som gjør det lett å finne produktene og raskt og lettvint å bestille
 • Håvard Ø.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kunne ikke vært bedre
  Lett å bruke, enkelt å kjøpe, rask leveranse!
 • Carmen S.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  En butikk som kan stole på og du finner alt
  God handleopplevelse og lett å finne det du leter etter. Forsendelsen var rask og godt pakket, en hyggelig overraskelse. En gave til seg selv.
 • Torunn K.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fornøyd,fikk varene rett i postkassen og fikk varene tilsendt raskt.
 • Linnea F.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Veldi lett å finne frem. Enkel og bra side
 • Tone M.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fin
  Rask levering, grei betalingsordning
 • Anita H.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Flott opplevelse!
  Jeg har handlet flere ganger i denne nettbutikken, og kommer til å gjøre det igjen. Rask levering.
 • Faustine O.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kvikk
  Jeg fant mine ting veldig lett på nettet og de ble levert veldig raskt 😍