Nye tilbud hver dag i årets julekalender! Åpne dagens luke her🌟🎁

Gavetips til Valentine’s Day!

Er det en gave som aldri slår feil på Valentines Day, så er det en parfyme! En parfyme som gave føles personlig og unikt, og ikke mint veldig spennende. Og er det ikke akkurat det man ønsker på årets mest romantiske dag? I den anledning ønsker vi å tipse om noen helt fantastiske parfymer – som du nå får til -30% hos oss.Yves Saint Laurent Libre EDP

Fra første øyeblikk Libre ble lansert har dette vært en stor favoritt. Dette er en parfyme for en sterk og modig kvinne. Duften føles varm og sensuell på huden med spennende noter av blant annet appelsinblomst, lavendel og vanilje. Kjøper du Eau De Parfum vil du ha en duft som sitter godt på huden og varer i mange timer. Det vi også elsker med denne duften er at den passer like godt til hverdag som til fest – alt etter hva man ønsker. Kjøp her.

«Nydelig duft med lang holdbarhet . Absolutte farvoritt .» – Elisabeth
Giorgio Armani My Way EDP

My Way Eau De Parfum er en parfyme for opplever og utforskninger, og passer perfekt for en nysgjerrig dame som er klar for å utvide horisonten. Om du ønsker å gi en blomsterbukett i form av en parfyme er dette duften for deg. Ved å kombinere bærekraftige ingredienser fra hele verden står man igjen med en duft som treffer rett i hjerte. Her snakker vi appelsinblomst fra Egypt, Jasmin fra India og sensuell vanilje fra Madagaskar. I tillegg er flakongen spesielt utviklet for å symbolisere verden og mennesker sammen. Her er det med andre ord ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Du får også kjøpt refill til denne – genialt! Kjøp her.

«En parfyme som lukter helt nydelig og der duften sitter i lenge. En favoritt!» – Irene.


Burberry Her EDP

En duft man nesten vil spise opp! Burberry Her er en søt, nyskapende og forførende parfyme som har fått en stor plass i mange kvinner sine hjerter. Den er faktisk til å bli heilt avheng av! I topp og hjerte finner man noter av saftige bær, fiol og jasmin, mens i bunn finner man dypere noter som Musk, Amber og Vanilje. Med andre ord en uimotståelig kombinasjon. Så kan dette være den perfekte duften til din Valentine’s? Kjøp her.
Marc Jacobs Perfect EDP

En parfyme spesielt utviklet som en viktig påminnelse om at man er perfekt som man er, og hva passer vel bedre til Valentine’s Day? Perfect blir beskrevet som en moderne, strålende og feminin duft med en snert av lekenhet, i ekte Marc Jacobs stil. Parfymen er en myk floralduft, med harmoniske sammensetninger av friskhet og beroligende glatte noter. Duften åpner med saftige noter av rabarbra og lys påskelilje som avslører et mykt hjerte av mandelmelk. Et annet pluss? Flakongen er som et vakkert kunstverk i seg selv. Kjøp her.

«Elsker parfymene til Marc Jacobs! Denne er en spennende variant i serien. Og jeg elsker den. Lukter nydelig. Og flasken er et lite smykke.» – Rita

Hugo Boss ALIVE EDP

For kvinnen som ønsker en sprudlende, moderne og oppløftende parfyme. Alive er en duft man blir skikkelig glad av – og glad i. Glitrende eple og plomme i toppnotene utstråler optimisme, og et blomstrende hjerte av jasmin løfter frem den feminine siden. Trenoter og vanilje skaper kontrast og tilfører trygghet og selvtillit. Duften er perfekt til hun som er glad i vanilje, men samtidig liker det sprudlende og fresht. I tillegg er den helt perfekt å bruke i månedene fremover mens vi drømmer om sommer og varmere dager. Kjøp her.

«Deilig parfyme som verken er for tung eller søt, den er feminin og sensuell – men likevel sofistikert!» – KathrineTilbudet varer t.o.m. kjærlighetens dag 14 februar 2022 i både butikk og på nett. Hjertelig velkommen innom for en hyggelig handel eller sjekk ut resten av kampanjen her.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5538 verifiserte omtaler
 • Viktoriya B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Good choice of products , fast delivery
 • Anne Marit Hansen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Beste nettbutikk
  Rask og trygg nettbutikk
 • Asgeir N.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Tipp topp!
  Helt topp service. Rask levering!
 • Florinda Ellingsen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Jeg er veldig fornøyd med dere👍🏽 God Jul til dere alle❤️🌹🎄
 • Onnie K.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  🥰
 • Kestutis B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Perfekt.
  🥇
 • Kirsten A.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask levering fra nettbutikk.
  Rask levering rett til postkassen
 • Sarah Z.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask
  Rask og god kundeservice og pakken min kom hjemme raskt.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!