BLACK WEEK – NYE TILBUD HVER DAG🖤🌟

Fem serum du kommer til å elske i høst!

Høsten er her, og i den anledning er det på tide å oppdatere hudpleierutinen litt for flere av oss. Kanskje merker du allerede nå at huden føles tørr og stram? Eller kanskje du har oppdaget en ny pigmentflekk etter en sommer med mye sol? Du er ikke den eneste! Selv om vi elsker lange og late dager i solen er det ingen tvil om at den kan være nokså hard mot huden vår, selv med beskyttelse. Derfor er det nå ekstra viktig å gi huden masse pleie og næring, samtidig som man aktivt kan jobbe med å reparere og beskytte mot fremtidige skader.

Et serum er helt essensielt i en hudpleierutine for å både nære, beskytte og ikke minst reparere skader i huden. Et serum vil trekke dypere ned i hudlagene, og vil på den måten kunne jobbe svært effektivt og målrettet mot et problem eller en tilstand. I tillegg vil serumet forsterke effekten av kremen du bruker etterpå. Her er det med andre ord mange fordeler. Likevel skjønner vi at det ikke alltid er så lett å vite hva man skal velge, så her kommer fem av våre favorittserum som passer perfekt mot høsten – som både du og huden din vil elske!

Clarins Double Serum

Man skal ikke være spesielt kjent med merket for å ha hørt om dette ikoniske serumet. Double Serum har en rik og deilig konsistens, og jobber aktivt med å forbedre hudens 5 vitale funksjoner: hydrering, næring, oksygen, regenerering og beskyttelse. Serumet målretter seg mot hudens tegn på aldring, det strammer opp og reduserer synligheten av fine linjer og rynker, forbedrer glød, jevner hudtonen og reduserer synligheten av porer. Hva mer kan man ønske seg?
Passer alle hudtyper, og kan brukes både dag og natt.

Kjøp Clarins Double serum her.

Kiehl’s Powerful Strength Line Reducing Concentrate

Om du ønsker et serum som gir masse glød og fuktighet, samtidig som det jobber med å redusere aldringstegn er dette produktet for deg! Kiehl’s Powerful Strength Line Reducing Concentrate er et effektivt og hurtigvirkende anti-age serum som inneholder blant annet C-vitamin og hyaluronsyre. C-vitamin jobber effektivt mot å forbedre solskader, pigmentflekker og aknearr. I tillegg til at det beskytter huden mot frie radikaler og solskader. Kanskje nettopp det man trenger etter en sommer med litt mye sol?
Kan brukes både dag og natt, og passer perfekt under solkrem.

Kjøp serumet fra Kiehls her.

Estée Lauder Advanced Night Repair

En klassiker og bestselger fra Estée Lauder. Advanced Night Repair reparerer huden din mens du sover. Fantastisk, ikke sant? Serumet vil redusere de viktigste tegnene på aldring, gi strålende hud og intens fuktighet med blant annet ChronoluxCB™ teknologien. I tillegg inneholder det hyaluronsyre som bidrar til å låse inne fuktighet i huden. Serumet er i hovedsak et nattserum, men kan fint brukes på dag også. Blant annet gir det en nydelig glød under makeup. Noe vi aldri takker nei til!
Kan brukes både dag og natt.

Kjøp Night Repair her.


Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum 

Superhelten fra Elizabeth Arden! Visste du at Retinol er en av de ingrediensene som har best dokumentert effekt på huden? Dette er et luksuriøst serum som jobber målrettet mot å redusere synligheten av linjer og rynker, samtidig som det forbedrer hudstrukturen og gir en jevnere hudtone. Det som er så unikt med dette serumet er at det kombinerer Retinolets effektive egenskaper når det gjelder å reduserer rynker med ceramidenes evne til å tilføre huden fuktighet og reparere hudbarrieren. Dermed vil du ikke oppleve å bli ekstra tørr eller sensitiv i huden, noe retinolprodukter ofte fører med seg. Kapslene inneholder ingen konserveringsmidler, er parfymefrie og biologiske nedbrytbare.
Brukes kun på natt. Husk solbeskyttelse på dagtid!

Kjøp retinolkapslene her.

Ole Henriksen Transform Dewtopia 20% Acid Treatment

En spennende nyhet fra Ole Henriksen! Ønsker du å våkne opp til glattere, klarere og fornyet hud? Ole Henriksen har svaret! Dewtopia inneholder eksfolierende ingredienser sammen med pleiende ingredienser. Denne kombinasjonen jobber mot ujevn hudtone, pigmentforandringer, fine linjer og rynker, samtidig som ingredienser som aloe vera vil lindre, mykgjøre og pleie huden. Den myke og kremete konsistensen er inspirert av Ole Henriksens spahistorie og svøper seg om huden, mens en lett prikking minner deg om at produktet virker. En ny favoritt!

Brukes kun på kveld. Med syrer er det viktig å bygge opp toleransen gradvis, så her anbefaler vi å starte med en kveld i uken. Du kan deretter øke litt og litt når huden har blitt vant til de aktive ingrediensene. Husk høy solbeskyttelse!

Kjøp Dewtopia her.

Vi håper du nå får en ny favoritt blant disse serumene!

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5407 verifiserte omtaler
 • Hilde V.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Rask levering
  Enkelt å søke og rask levering.
 • Liudmyla Geiko
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
 • Samera A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Brs service
 • Guro H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Bra
  bra
 • Aron D.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flott nettbutikk med god leveringstid
 • Tonje E.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Fin nettbutikk
  Ordentlig butikk. Grei frakt.
 • Katarina A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flotte produkter og bra levering!
  Trygg og rask levering!
 • Jessica H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!