SOMMERSALGET ER I GANG MED OPPTIL -60% ☀️

Duftgarderobe

Duftgarderobe: Finn de beste duftene til deg

En duft er en duft – ikke sant? Enten så liker du den, eller så liker du den ikke. Lett som en plett. Men hvorfor er det slik at ulike mennesker foretrekker ulike dufter? Hva er det med duft som gjør at vi øyeblikkelig kan reise tilbake i tid, til en ekskjæreste eller mormors eplekake? Er duft linket til følelser? Og hvis det er det, hvorfor er vi ikke flinkere på å bruke duft aktivt for å fremheve eller vekke visse følelser i oss selv og våre omgivelser? 

Vi som jobber i parfymeri opplever ofte at kunder rygger dramatisk bakover, rynker på nesen og nesten føler seg fysisk uvel når de dufter på en parfyme de ikke liker. En leppestift i feil farge eller en kjole med uflatterende passform hadde aldri vekket så sterke reaksjoner. Det er dette som er så fascinerende med duft. Det vekker så ufattelig sterke reaksjoner hos oss sammenlignet med våre andre sanser. Så hvorfor ikke bruke det bevisst?

Fredrik & Louisa har som eneste parfymerikjede i verden satt seg et mål om å bli best på duft i verden. For å klare det skal vi utfordre tankesettet ditt, litt etter litt. Besøk en av våre butikker og be om en introduksjon i begrepet duftgarderobe, så skal vi vise deg hvordan du kan bruke dufter bevisst – for å understreke den du er og hvordan du ønsker å føle deg.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 3973 verifiserte omtaler
 • Muhammed D.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Veldig enkelt og billigere å handle i netbutikk
 • Iris B.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Rask og effektiv levering rett hjem
  Enkelt å bestille
 • Astri Traaholt
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Deodorant
  Super
 • Vicky L.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Den var god
 • Bente S.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  God service og rask levering
 • Anita U.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  God service
  Lett å finne fram
 • Jorunn E.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Rask levering 👍🏻
 • Gro J.
  Verifisert kunde
  28/07/2022
  Bra
  Kjapt og trygt.