Nye tilbud hver dag i årets julekalender! Åpne dagens luke her🌟🎁

Den store parfymeguiden

Duftgarderobe – den store parfymeguiden

Det å kun ha én signaturduft hører fortiden til. Hvorfor skal man begrense seg når det finnes så ufattelig mange gode parfymer der ute? Vi viser deg hvordan du kan skape din egen duftgarderobe.

Alle har en hvit t-skjorte, jeans eller en sort kjole som en del av sin basisgarderobe. Vi skiller mellom klær som passer til jobb, trening eller festligheter og bruker plaggene for å understreke hvem vi ønsker å være i ulike sammenhenger. Du velger ikke flip-flops til et bryllup eller slips når du skal spille tennis. Du går ikke i vintersko på sommeren eller i collegegenser på jobbintervju. Du velger ulike plagg som passer til ulike situasjoner, for å fremheve bestemte sider av din personlighet og bli en best mulig utgave av deg selv.

Duft fungerer på samme måte. Når du tar på deg en duft tilpasset din garderobe og ditt humør kan du skreddersy antrekket ditt, understreke hvem person du ønsker å være denne dagen og skape ditt personlige varemerke.

Hvit t-skjorte
HVIT T-SKJORTE: Vanilje passer til alt, akkurat som den hvite t-skjorten. Ivoire fra Balmain funker like bra på jobb som på middag og har en avslappet og selvsikker profil.
Joggesko
JOGGESKO: Chanel Allure Homme Sport Cologne er som et par joggesko – energisk og rastløs. Bruk den i situasjoner hvor du ikke skal sitte stille eller når du trenger en ekstra piff.
Miniskjørt
MINISKJØRTET: Marc Jacobs Decadence inneholder jasmin sambac som passer perfekt til et antrekk som viser mer hud. Bruk denne når du vil føle deg ekstra vågal, forførende og rocka.
Dressjakken
DRESSJAKKEN: Den fokuserte mannen som vet hva han vil ha bruker Bvlgari Man in Black for å understreke sin rolle som profesjonell beslutningstaker.
Jeans
JEANS: Sitrus er som blå jeans – upretensiøs og lett å like. Giorgio Armani Acqua di Gio er en smilende frisk duft stappfull av sitrusnoter. Passer like godt til hverdags som på jobb.
Den lille sorte
DEN LILLE SORTE: Rose er ingrediensen som er like elegant og anvendelig som den lille sorte. Som prikken over i’en bruker du Chanel Coco Noir til denne kjolen.
Flip-flops
FLIP-FLOPS: Calvin Klein Reveal dufter som soltørkede saltdråper og varm sommerhud, og understreker følelsen av å være fri og bekymringsløs – akkurat som flip-flopsene i garderoben din.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5538 verifiserte omtaler
 • Viktoriya B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Good choice of products , fast delivery
 • Anne Marit Hansen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Beste nettbutikk
  Rask og trygg nettbutikk
 • Asgeir N.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Tipp topp!
  Helt topp service. Rask levering!
 • Florinda Ellingsen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Jeg er veldig fornøyd med dere👍🏽 God Jul til dere alle❤️🌹🎄
 • Onnie K.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  🥰
 • Kestutis B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Perfekt.
  🥇
 • Kirsten A.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask levering fra nettbutikk.
  Rask levering rett til postkassen
 • Sarah Z.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask
  Rask og god kundeservice og pakken min kom hjemme raskt.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!