BESTSELGENDE PARFYME OG DEODORANTER -25%✨ Vilkår gjelder

Vårt mål

Et vakkert liv,
og ta vare på vår vakre planet.

For å nå vårt mål har vi et konkret sett med forpliktelser og et todelt løfte om å gjøre mer og gjøre det bedre, for deg og planeten.

Mer enn noensinne jobber vi mot skjønnhet som er mer ansvarlig og bærekraftig.

Ta vare på

mennesker

Våre kunder

Å lytte til kunden er
kjernen i vår filosofi

Vi og våre skjønnhetsrådgivere er her for å lytte og veilede deg, hjelpe deg med å føle deg vel og trygg på skjønnheten din.

Ta vare på

planeten

100 %
resirkulerbar forpakning innen 2025

Den sirkulære økonomien

Vi søker stadig måter å forsikre at miljøpåvirkningen av Clarins emballasje holdes på et minimum. Vår forpliktelse: 100% resirkulerbar emballasje på alle produktene innen 2025. Vi jobber også aktivt med å begrense bruken av plast i emballasjen vår til fordel for planeten.

Vi er forpliktet til biologisk mangfold

I samarbeid med PUR Projet, støtter Clarins skogplantingsprogrammer rundt om i verden. Siden 2011 har mer enn 525 000 trær blitt plantet globalt gjennom PUR Projet og deres partnere.

I tillegg var vi den første offisielle partneren til Plastic Odyssey, hvor vi støtter deres arbeid med å redusere forurensning av plast i havet og skape et globalt nettverk for resirkuleringsinitiativer.

Vi er forpliktet til barn

Siden 2011 har Clarins og FEED levert mer enn 33 millioner måltider til barn i nød gjennom FN sitt "World Food Programme". Vi hjelper tusenvis av barn med å forbedre kostholdet og få utdannelse. Vårt mål er å skaffe 36 millioner måltider innen utgangen av 2021.

Vi er forpliktet til forskning og alt naturen har å tilby

Foundation Arthritis ble etablert av Jaques Courtin-Clarins for mer enn 30 år siden, og finansierer forskning innen kroniske inflammatoriske autoimmune leddsykdommer. For hver Tonic Body Treatment Oil som selges, gir Clarins en donasjon til Foundation Arthritis for å fremme tidlig diagnose, utvikle nye terapeutiske behandlinger og håp for millioner av pasienter.

I de franske alpene finner du Domaine Clarins, her brukes det bærekraftige og økologiske metoder for dyrking og høsting av ingrediensene til flere av våre produkter.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4637 verifiserte omtaler
 • Elin H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Hjemmelevering
  Rask og enkelt, fikk varer fort!
 • Hayder Al-Musawi
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Rask levering og fint merke
 • Edita B.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Veldig bra
 • Kristian M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra
  Billig og kjapp levering
 • Mathilde M.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Bra nettbutikk
  Både service, produktutvalg og kort leveringstid trekker opp. Minus for at en ikke kan spare opp bonuspoeng på ordre som lagt inn i nettbutikken.
 • Danielle H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Always fast and efficient
 • Inger H.
  Verifisert kunde
  23/09/2022
  Service
  Super
 • Anne Margrethe Hustad
  Verifisert kunde
  22/09/2022
  Nettbutikken
  Det er så flott og handle i deres nettbutikk og varene kommer i min postkasse max 3 dager,etter at jeg har sendt inn bestilling .Veldig trygt og lettvint