Over 50 butikker i Norge Våre butikker

Nå har vi GRATIS FRAKT på alle ordrer

Kun hos Fredrik & Louisa

KVD Vegan Beauty

100% vegansk makeup, uten å gå på kompromiss med kvalitet! Vi anbefaler å sjekke ut prisvinneren Tattoo Liner, samt bestselgeren Go Big or Go Home Mascara.

Se utvalget >

Versace
Bedre enn taxfree

Versace Bright Crystal -25%

Nå har vi -25% rabatt på den sprudlende og feminine Bright Crystal fra Versace. Tilbudet gjelder t.o.m. 12 juli.

Clarins Double Serum
Bedre enn taxfree

Clarins Double Serum -25%

Nå har vi bestselgeren Double Serum til -25% rabatt! Serumet forbedrer hudens fem vitale funksjoner og kan brukes av alle over 25. Har du testet? Tilbudet gjelder t.o.m. 12. juli.

Shop her >

YSL
Bedre enn taxfree

Bestselgere fra YSL -20%

Nå har vi flere bestselgere fra YSL på tilbud! Du får -20% på Touche Éclat, Touche Èclat High Cover og alle mascaraer fra YSL.

Shop her>

Nyhet!

Ny Primer fra KVD Vegan Beauty

Shake Eyeshadow Primer er en innovativ primer til øyenskygge med en unik BI-Phase formula som har en «lett-som-vann» tekstur. Den legger seg usynlig på huden, og er derfor perfekt for alle hudtoner.

Shop her >

Fredrik & Louisa er en av Norges største parfymerikjeder med 50 butikker over hele landet. Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i 1984, og i dag består vår familie av over 450 ildsjeler som brenner for kundeservice og faget sitt – enten det er makeup, hudpleie eller parfyme.

Hos Fredrik & Louisa finner du markedsledende merkevarer som Chanel, Dior, Shiseido, Clinique, Clarins, Biotherm, Lancôme og Elizabeth Arden og internasjonale kultmerker som MAC Cosmetics, KvD Vegan Beauty, Kiehl’s, NARS, La Mer og Giorgio Armani Beauty.

Kjøp nå. Betal senere.

Fredrik og Louisa AS - 937 781 164 MVA