Nye tilbud hver dag i årets julekalender! Åpne dagens luke her🌟🎁

Sminkekoster

5 sminkekoster du må ha

Et godt resultat starter med riktige redskaper. Vi har lansert vår egen linje med 16 makeupkoster i høyeste kvalitet laget for at du skal få det perfekte resultatet hver eneste gang. Usikker på hva slags type kost du skal velge? Vi guider deg!

Hva er forskjellen på de ulike kostene?

Som en huskeregel kan vi si at store koster brukes til store overflater og motsatt. Koster som er skrå gir et mer presist resultat enn ovale og tette koster har en bedre dekkevne enn løsere koster. Mye er smak og behag, så velg den størrelsen som passer deg best – vi hjelper deg gjerne.

Naturlig eller syntetisk hår?

Materialet på makeupkosten påvirker hvordan kosten tar opp og fordeler produktet du ønsker å bruke. Naturhår har en bedre gripeevne enn syntetiske hår, og passer derfor godt når du vil oppnå mye pigment eller bruker tørre produkter som pudder, rouge, mineralmakeup og øyeskygger. Syntetiske hår passer godt til kremete produkter eller produkter som inneholder mye olje, og er ypperlig å bruke til concealere, foundations, primere og andre fete og våte produkter.

Hvor mange koster trenger jeg?

Det finnes ingen fasit på dette, jo mer vant du blir til å bruke profesjonelle koster tilpasset ulike teknikker, jo mer avhengig blir du av å ha riktige redskap for ulike påføringer. Når det er sagt trenger du ikke mange koster i din ”basisgarderobe”, du kommer langt med fem:

Øyeskyggekost
1. ØYESKYGGEKOST: Ideelt bør du ha minst to øyeskyggekoster, men start med en enkel som kan brukes på flere måter.
Pudderkost
2. PUDDERKOST: En stor pudderkost kan brukes både til løspudder, settingpudder og solpudder. F&L Ultimate Powder Brush 395,-.
Foundationkost
3. FOUNDDATIONKOST: Velg en som passer til din foundation. Bruker du mineralmakeup er en kabukikost tingen, har du flytende foundation kan du bruke en svamp eller en pensel. Kabuki Brush 295,- // Liquid Foundation Brush 295,- // Makeup Sponge 125,-.
Concealerkost
4. CONCEALERKOST: En concealerkost er en smal kost med tette hår som gjør at du får ekstra god dekkevne når du påfører concealer og gjør det mulig å korrigere feil på en enkel måte. Bruk den rundt øynene for å lyste opp mørke partier, på nesevingen og ellers på områder du ønsker å skjule. Concealer Brush 195,-
Rougekost
5. ROUGEKOST: En rougekost kan brukes både til rouge, solpudder, highlighting og konturering av ansiktet. Om du bruker samme kost til ulike farger må du huske å være nøye med å vaske/rense kosten mellom hvert bruk. Blush Brush 295,-.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5538 verifiserte omtaler
 • Viktoriya B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Good choice of products , fast delivery
 • Anne Marit Hansen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Beste nettbutikk
  Rask og trygg nettbutikk
 • Asgeir N.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Tipp topp!
  Helt topp service. Rask levering!
 • Florinda Ellingsen
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Jeg er veldig fornøyd med dere👍🏽 God Jul til dere alle❤️🌹🎄
 • Onnie K.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  🥰
 • Kestutis B.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Perfekt.
  🥇
 • Kirsten A.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask levering fra nettbutikk.
  Rask levering rett til postkassen
 • Sarah Z.
  Verifisert kunde
  07/12/2022
  Rask
  Rask og god kundeservice og pakken min kom hjemme raskt.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!