BLACK WEEK – NYE TILBUD HVER DAG🖤🌟

Nars

5 Must Haves fra NARS

Sjekk ut «The NARS High Five» – 5 prisvinnende og ikoniske produkter som vi bare må ha!

Orgasm Blush

Hvis du bare skal investere i ett produkt fra NARS, burde du sjekke ut kult-produktet og bestselgeren verden over: Orgasm Blush. Francois Nars skapte den verdenskjente blushen i 1999, og selv i dag er Orgasm Blush mer populær enn noensinne. Er det fordi den gir kinnene den vakreste gløden? Kanskje det er navnet i seg selv? Eller det faktum at den ser bra ut og passer til absolutt alle? Uansett hva det er, så er det ingen tvil om at Orgasm er en blush som får deg hekta.

Prøv den selv, kjøp Orgasm Blush her.

Radiant Creamy Concealer

Altså, hallo! En concealer som lysner, korrigerer og perfeksjonerer huden – hele dagen. Ja takk! Ettertraktet av makeupartister (og alle andre) for sin enestående tekstur og lysnende finish. Radiant Creamy Concealer leverer 16 timers perfeksjon for alle hudtoner, og er beriket med fuktighetsgivende hudpleiefordeler. Concealeren fungerer som et viskelær og skjuler øyeblikkelig ujevnheter og reduserer fine linjer og typiske tretthetstegn. Denne multifunksjonelle concealeren kan også brukes til highlighting og konturering, den kommer i 22 farger så du garantert finner en nyanse som passer deg.

Kjøp Radiant Creamy Concealer her.

Iconic Lipstick

Leppestiftene som startet alt! Iconic Lipstick er inspirert av den revolusjonerende visjonen Francois Nars hadde i 1994, da merket NARS ble lansert. Leppestiftene inneholder en blanding av moringaekstrakt og olje fra pasjonsfrukt, som gir leppene en enestående følelse, glans og fuktighet. Med 60 nyanser i matte, sheer og satin er det ingen sak å finne dine nye favoritter. Uendelig kreativitet. Uendelig uttrykk.

Finn din nye favorittleppestift fra NARS her.

Sheer Glow Foundation

NARS’ tredje must have produkt er en gjennomskinnelig, men likevel byggbar, foundation som jevner ut hudtonen din og gir et naturlig resultat. Sheer Glow Foundation forbedrer hudens glød og tekstur ved daglig bruk over tid. Den er tilpasset alle hudtyper – og passer ekstra godt til nordisk hud som søker det naturlige uttrykket.

Sheer Glow Foundation fra NARS kan kjøpes her.

Climax Mascara

Don’t stop. Keep going. Nå ditt klimaks med eksplosivt volum. NARS er ikke redd for å sjokkere, og mascaraen Climax er intet unntak. Mascaraen inneholder Lash Moisture Complex som gir vippene en byggbar intensitet uten klumper og dryss. Akkurat slik du liker det.

Kjøp Climax Mascara fra NARS her.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5407 verifiserte omtaler
 • Hilde V.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Rask levering
  Enkelt å søke og rask levering.
 • Liudmyla Geiko
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
 • Samera A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Brs service
 • Guro H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Bra
  bra
 • Aron D.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flott nettbutikk med god leveringstid
 • Tonje E.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Fin nettbutikk
  Ordentlig butikk. Grei frakt.
 • Katarina A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flotte produkter og bra levering!
  Trygg og rask levering!
 • Jessica H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!